B-290 Mini Spray Dryer Büchi AG

Büchi B-290 Spray Dryer, dünya genelinde birçok kullanıcısı bulunan, kullanımı kolay, laboratuvar ölçeğinde bir püskürtmeli kurutma sistemidir. Cam düzenek işlemin net bir şekilde görülmesini sağlar. Bir kişi tarafından kolayca temizlenebilir ve monte edilebilir. İstenilen partiküller veya mikrokapsüller 2 – 25 mikron arasında değişen  boyutlarda ve enerji tasarruflu bir işlem kullanılarak hızlı bir şekilde üretilir.  

UniversalExtractor E-800 Ekstraksiyon Sistemi Büchi AG

UniversalExtractor E-800, her türlü zorlu ekstraksiyon işlemine mükemmel şekilde uyar. Altı ayrı ekstraksiyon pozisyonu, bireysel proses kontrolünü ve farklı ekstraksiyon metotlarının eş zamanlı çalışmasını sağlar. Gelişmiş proses kontrolü ile birlikte kullanılan yüksek hızlı ısıtıcılar, en hızlı ve en fazla çoğaltılabilir ekstraksiyon işlemlerine izin verir.  

L-200 Lyovapor Büchi AG

Kompakt Lyovapor ™ L-200, yüksek düzeyde otomasyona sahip yüksek kaliteli Dondurarak Kurutma (-55 ° C, 6 kg) sunar. Infinite-Control ™ kolay yöntem oluşturma, yöntem çalıştırma, veri kaydı, gerçek zamanlı grafik kaydı ve gerektiğinde herhangi bir yerden herhangi bir zamanda kesinti içerir.

Pure C-850 FlashPrep Kromatografi Sistemi Büchi AG

Büchi Pure Kromatografi Sistemleri sentez sonrası saflaştırma, safsızlıkların ayrıştırılması ve madde izolasyonu aşamalarında büyük avantajlar sunmaktadır. Büchi Pure Kromatografi cihazları son derece kompakttır, en üst düzeyde güvenlik sağlar ve herhangi bir flash veya preparatif HPLC uygulaması için kullanımı kolaydır. Platform sizi ve numunenizi korumak ve minimum alan kullanarak çok pratik bir şekilde daha hassas saflaştırma elde etmek için tasarlanmıştır.