Opti El Tipi Refraktometre Gıda ve İçecek Endüstrisi İçin
 

Opti El Tipi Refraktometre

Gıda ve İçecek Endüstrisi İçin

Bellingham & Stanley, şeker kamışının olgunluğunun sahadaki anlık kontrolü için kullanıldıkları 1930'lardan beri el tipi refraktometreler üretmektedir. O zamandan beri yiyecek ve içecek endüstrisinde refraktometre kullanımı çok yaygınlaşmıştır.



 

Gıda ve içecek endüstrilerinde refraktometre kullanımının birçok nedeni vardır, örneğin 45-01 Eclipse modeli, az miktarda meyve suyunu doğrudan refraktometre prizmasına sıkarak domates ve üzüm gibi taze meyvelerin ne kadar olgunlaştığını test etmek için kullanılabilir. Refraktometreler, meyve sularını ve diğer alkolsüz içecekleri test etmek için de kullanılır. Üretimlerini takip ve kontrol etmek isteyen küçük ve orta ölçekli işletmeler için idealdir.

Bellingham & Stanley’nin popüler modellerinden olan 45-27 Eclipse model refraktometre, balda nem içeriğini ölçmek isteyen arıcılar için ideal olan %10 - %30 su aralığı ölçeğine sahiptir.

Gıda ve içecek endüstrilerine yönelik refraktometreler, reçel, marmelat, şurup ve diğer yüksek şeker içerikli ürünlerin üretiminde de kullanılır.

Gıda ve içecek endüstrileri için optik ve dijital refraktometreler yelpazemiz Bellingham & Stanley tarafından İngiltere'de üretilmiştir.

Uygulama

OPTi Brix 54 Dijital Refraktometre

OPTi Brix 54 Dijital Refraktometre

Ürün kodu: 38-02
Aralık: 0-54 °Brix
Çözünürlük: 0.1
  • Elma
  • Ahududu
  • Çilek
  • Domates
  • Patates
  • Ketçap
  • Makarna sosları
  • Alkolsüz içecekler
  • Çorbalar
  • Soslar
  • ve daha fazlası
Eclipse 4580 Brix El Refraktometresi  Reçel

Eclipse 45-80 Brix El Refraktometresi – Reçel

Ürün kodu: 45-05
Aralık: 45-80 °Brix
Ölçek: 0.2
 
  • Reçel
  • Marmelat
  • Meyve posaları
  • Şeker şurupları
Eclipse 050 Brix Geniş Aralıklı El Refraktometresi

Eclipse 0-50 Brix Geniş Aralıklı El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-03
Aralık: 0-50 
°Brix
Ölçek: 0.5 
 
  • Şuruplar
  • Püreler
  • Likörler
Eclipse 030 Brix El Refraktometresi

Eclipse 0-30 Brix El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-02
Aralık: 0-30 ºBrix

Ölçek: 0.2
 
  • Meyve Olgunluğu
  • Sos üretimi
  • Kolostrum kontrolü
Eclipse 015 Brix El Refraktometresi

Eclipse 0-15 Brix El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-01
Aralık: 0-15 º
Brix
Ölçek: Brix
 
  • Gazlı içecekler
  • Meyve olgunluğu
  • Soğutma sıvıları (kesme sıvısı, su verme ortamı, yağlar, yangın söndürme köpükleri)
OPTi Dijital Refraktometre  Brix 85

OPTi Dijital Refraktometre - Brix 85

Ürün kodu: 38-34
Aralık: 0-85 ºBrix

Çözünürlük: 0.1
 
  • Çorbalar
  • Marmelatlar
  • Reçeller
  • Meyve olgunluğu
  • Soslar
Eclipse Tuzluluk Oranı El Refraktometresi

Eclipse Tuzluluk Oranı El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-65
Aralık: 0-28 % weight
Ölçek: Sodium Chloride (% NaCl)
Çözünme: 0.2

 
  • Konserve ve paketleme aşamasında tuzluluk oranı ölçümü
  • Su ürünleri yetiştiriciliğinde acı suları test etmek
  • Akvaryumlarda veya balık çiftliklerinde kullanılan suyun tuzluluğu ölçümü
Eclipse El Refraktometresi  Kırılma İndeksi

Eclipse El Refraktometresi - Kırılma İndeksi

Ürün kodu: 45-41
Aralık: 1.33-1.42 RI
Ölçek: 0.001

 
  • Antifriz sıvılar
  • Gübreler
OPTi Yüksek Brix Dijital Refraktometre

OPTi Yüksek Brix Dijital Refraktometre

Ürün kodu: 38-33
Aralık: 40-95 Brix
Ölçek: 0.1

 
  • Şuruplar
  • Maltlar
  • Fondanlar
  • Reçeller
  • Marmelatlar
  • Çok çeşitli şekerlemeler 
Eclipse El Refraktometresi Su İçinde Bal

Eclipse El Refraktometresi Su İçinde Bal

Ürün kodu: 45-27
Aralık: Balda% 10-30 Su
Çözünürlük: 0.2

 
  • Kovanın içinde ki balın neminin ölçümü
  • Taze balın kalitesini anında kontrol eder
Eclipse 2865 Brix El Refraktometres

Eclipse 28-65 Brix El Refraktometres

Ürün kodu: 45-08
Aralık: 28-65
Çözünürlük: 0.2

 
  • Tatlı reçeller
  • Şuruplar
  • Şekersiz marmelatlar
  • Ketçap
  • Mayonez
  • Meyve özü
OPTi Dijital Refraktometre

OPTi Dijital Refraktometre

Ürün kodu: 38-04
Aralık: 20-75 ° Brix
Doğruluk: ± 0.2 ° Brix
Ölçek: 0.1

 
  • Reçel ve marmelatın şeker seviyelerinin ölçümü
OPTi Brix 95 Dijital Refraktometre

OPTi Brix 95 Dijital Refraktometre

Ürün kodu: 38-A1
Aralık: 0-95 ° Brix (suda% sukroz - ICUMSA Otomatik Sıcaklık Telafisi - ATC)
Ölçek: 0.1
Doğruluk: 0.2

 
  • Meyve - meyve suyu veya konsantre meyve posası Soslar,
  • Reçeller 
  • Jöleler
  • Sakızlar 
  • Çiğ şeker sıvıları, harmanlanmış şekerler ve bal 
OPTi Brix 7295 Yüksek Şeker Dijital Refraktometresi

OPTi Brix 72-95 Yüksek Şeker Dijital Refraktometresi

Ürün kodu: 45-06
Aralık: 72-95
Ölçek: 0.2

 
  • Şekerleme
  • Şurup
  • Bal
OPTi Salin Dijital Refraktometresi

OPTi Salin Dijital Refraktometresi

Ürün kodu: 38-28
Aralık:% 0-28 Salin (NaCI)
Doğruluk: ±% 0,2 Salin (NaCI)
Ölçek:% 0.1 Salin (NaCI)

 
  • Tuzlu sebzeler
  • Kuru et
  • Konserve sebzeler
OPTi Balda ki Su Ölçümü Dijital Refraktometresi

OPTi Balda ki Su Ölçümü Dijital Refraktometresi

Ürün kodu: 38-06
Aralık: Balda% 10-30 Su

 
  • Kovanda ki balın nem içeriği
OPTi Duo Brix 95BalRefraktometre

OPTi Duo Brix 95/Bal+Refraktometre

Hem% 0-25 balda su hem de% 0-95 şeker (Brix) ölçeğine sahiptir.
 
  • Bal
  • Pastil
Eclipse 030 Nişasta El Refraktometresi

Eclipse 0-30 Nişasta El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-26
Aralık: 0-30 Nişasta
Çözünürlük: 0.2

Endüstriyel düzeyde kullanılabilir, kağıt endüstrisindeki kaplamalar için kullanılan nişasta çözümlerini test etmek için yararlıdır. Bu özel refraktometre, damıtılmış su ile sıfırlanabilir.
Eclipse 3065 Brix El Refraktometresi

Eclipse 30-65 Brix El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-04
Menzili: 30-65
Çözünürlük: 0.2

 
  • Ketçap
  • Mayonez
  • Meyve özü
  • Şuruplar
OPTi Nişasta 30 Refraktometre 030

OPTi Nişasta 30 Refraktometre 0-30%

Aralık:% 0-30 Nişasta
Ürün Kodu: 38-22

 
  • Yiyecek ve içecek endüstrisindeki nişasta çözümlerini test eder
EcoSense pH1000A Laboratuvar Ölçer

EcoSense® pH1000A Laboratuvar Ölçer

Ürün Kodu: 601100
 
  • Tekrarlanabilir / Verimli - Otomatik Kararlılık özelliği, ekranda kararlı ölçümleri tutacak şekilde hassas, tekrarlanabilir ve hatasız ölçümler sağlar.
  • Kullanışlı / Güvenilir - otomatik tampon tanıma ile basit kalibrasyon. Kalibrasyon saklanır ve elektrot verimliliği her zaman görülebilir.
Sabit problu TTX 200 Tip T Termokupl Çekirdek Termometre

Sabit problu TTX 200 Tip T Termokupl Çekirdek Termometre

Ürün kodu: 1340-5150
Ölçüm aralığı: -30 ° C ila + 199,9 ° C
Hassasiyet: + 25 ° C ± 0,5 ° C, -30 ° C ila + 100 ° C
Ölçek: Kalan ölçüm aralığı için 0,1 ° C ±% 1
Çalışma Sıcaklığı: -20 ° C ila + 60 ° C

HACCP uygulamaları için uygundur.

 
  • Kolay okuma için çok sayıda büyük ekran
  • Kullanımı kolay
  • Değiştirilebilir pil
  • Hızlı ölçümler
  • Yüksek doğruluk
  • HACCP
  • Sağlam ve darbeye dayanıklı

Foto Galeri