Opti El Tipi Refraktometre Gıda ve İçecek Endüstrisi İçin

blank
Bellingham & Stanley, şeker kamışının olgunluğunun sahadaki anlık kontrolü için kullanıldıkları 1930’lardan beri el tipi refraktometreler üretmektedir. O zamandan beri yiyecek ve içecek endüstrisinde refraktometre kullanımı çok yaygınlaşmıştır.

 

blank
  • Uygulama

  • Ürün Görselleri

  • Uzmana Sor

Uygulama

OPTi Brix 54 Dijital Refraktometre

Ürün kodu: 38-02
Aralık: 0-54 °Brix
Çözünürlük: 0.1

  • Elma
  • Ahududu
  • Çilek
  • Domates
  • Patates
  • Ketçap
  • Makarna sosları
  • Alkolsüz içecekler
  • Çorbalar
  • Soslar
  • ve daha fazlası

Eclipse 45-80 Brix El Refraktometresi – Reçel

Ürün kodu: 45-05
Aralık: 45-80 °Brix
Ölçek: 0.2

  • Reçel
  • Marmelat
  • Meyve posaları
  • Şeker şurupları

Eclipse 0-50 Brix Geniş Aralıklı El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-03
Aralık: 0-50 °Brix
Ölçek: 0.5

  • Şuruplar
  • Püreler
  • Likörler

Eclipse 0-30 Brix El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-02
Aralık: 0-30 ºBrix
Ölçek: 0.2

  • Meyve Olgunluğu
  • Sos üretimi
  • Kolostrum kontrolü

Eclipse 0-15 Brix El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-01
Aralık: 0-15 ºBrix
Ölçek: Brix

  • Gazlı içecekler
  • Meyve olgunluğu
  • Soğutma sıvıları (kesme sıvısı, su verme ortamı, yağlar, yangın söndürme köpükleri)

OPTi Dijital Refraktometre - Brix 85

Ürün kodu: 38-34
Aralık: 0-85 ºBrix
Çözünürlük: 0.1

  • Çorbalar
  • Marmelatlar
  • Reçeller
  • Meyve olgunluğu
  • Soslar

Eclipse Tuzluluk Oranı El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-65
Aralık: 0-28 % weight
Ölçek: Sodium Chloride (% NaCl)
Çözünme: 0.2

  • Konserve ve paketleme aşamasında tuzluluk oranı ölçümü
  • Su ürünleri yetiştiriciliğinde acı suları test etmek
  • Akvaryumlarda veya balık çiftliklerinde kullanılan suyun tuzluluğu ölçümü

Eclipse El Refraktometresi - Kırılma İndeksi

Ürün kodu: 45-41
Aralık: 1.33-1.42 RI
Ölçek: 0.001

  • Antifriz sıvılar
  • Gübreler

OPTi Yüksek Brix Dijital Refraktometre

Ürün kodu: 38-33
Aralık: 40-95 Brix
Ölçek: 0.1

  • Şuruplar
  • Maltlar
  • Fondanlar
  • Reçeller
  • Marmelatlar
  • Çok çeşitli şekerlemeler

Eclipse El Refraktometresi Su İçinde Bal

Ürün kodu: 45-27
Aralık: Balda% 10-30 Su
Çözünürlük: 0.2

  • Kovanın içinde ki balın neminin ölçümü
  • Taze balın kalitesini anında kontrol eder

Eclipse 28-65 Brix El Refraktometres

Ürün kodu: 45-08
Aralık: 28-65
Çözünürlük: 0.2

  • Tatlı reçeller
  • Şuruplar
  • Şekersiz marmelatlar
  • Ketçap
  • Mayonez
  • Meyve özü

OPTi Dijital Refraktometre

Ürün kodu: 38-04
Aralık: 20-75 ° Brix
Doğruluk: ± 0.2 ° Brix
Ölçek: 0.1

  • Reçel ve marmelatın şeker seviyelerinin ölçümü

OPTi Brix 95 Dijital Refraktometre

Ürün kodu: 38-A1
Aralık: 0-95 ° Brix (suda% sukroz – ICUMSA Otomatik Sıcaklık Telafisi – ATC)
Ölçek: 0.1
Doğruluk: 0.2

  • Meyve – meyve suyu veya konsantre meyve posası Soslar,
  • Reçeller
  • Jöleler
  • Sakızlar
  • Çiğ şeker sıvıları, harmanlanmış şekerler ve bal

OPTi Brix 72-95 Yüksek Şeker Dijital Refraktometresi

Ürün kodu: 45-06
Aralık: 72-95
Ölçek: 0.2

  • Şekerleme
  • Şurup
  • Bal

OPTi Salin Dijital Refraktometresi

Ürün kodu: 38-28
Aralık:% 0-28 Salin (NaCI)
Doğruluk: ±% 0,2 Salin (NaCI)
Ölçek:% 0.1 Salin (NaCI)

  • Tuzlu sebzeler
  • Kuru et
  • Konserve sebzeler

OPTi Balda ki Su Ölçümü Dijital Refraktometresi

Ürün kodu: 38-06
Aralık: Balda% 10-30 Su

  • Kovanda ki balın nem içeriği

OPTi Duo Brix 95/Bal+Refraktometre

Hem% 0-25 balda su hem de% 0-95 şeker (Brix) ölçeğine sahiptir.

  • Bal
  • Pastil

Eclipse 0-30 Nişasta El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-26
Aralık: 0-30 Nişasta
Çözünürlük: 0.2 Endüstriyel düzeyde kullanılabilir, kağıt endüstrisindeki kaplamalar için kullanılan nişasta çözümlerini test etmek için yararlıdır. Bu özel refraktometre, damıtılmış su ile sıfırlanabilir.

Eclipse 30-65 Brix El Refraktometresi

Ürün kodu: 45-04
Menzili: 30-65
Çözünürlük: 0.2

  • Ketçap
  • Mayonez
  • Meyve özü
  • Şuruplar

OPTi Nişasta 30 Refraktometre 0-30%

Aralık:% 0-30 Nişasta
Ürün Kodu: 38-22

  • Yiyecek ve içecek endüstrisindeki nişasta çözümlerini test eder

EcoSense® pH1000A Laboratuvar Ölçer

Ürün Kodu: 601100

  • Tekrarlanabilir / Verimli – Otomatik Kararlılık özelliği, ekranda kararlı ölçümleri tutacak şekilde hassas, tekrarlanabilir ve hatasız ölçümler sağlar.
  • Kullanışlı / Güvenilir – otomatik tampon tanıma ile basit kalibrasyon. Kalibrasyon saklanır ve elektrot verimliliği her zaman görülebilir.

Sabit problu TTX 200 Tip T Termokupl Çekirdek Termometre

Ürün kodu: 1340-5150
Ölçüm aralığı: -30 ° C ila + 199,9 ° C
Hassasiyet: + 25 ° C ± 0,5 ° C, -30 ° C ila + 100 ° C
Ölçek: Kalan ölçüm aralığı için 0,1 ° C ±% 1
Çalışma Sıcaklığı: -20 ° C ila + 60 ° C HACCP uygulamaları için uygundur.

  • Kolay okuma için çok sayıda büyük ekran
  • Kullanımı kolay
  • Değiştirilebilir pil
  • Hızlı ölçümler
  • Yüksek doğruluk
  • HACCP
  • Sağlam ve darbeye dayanıklı

Uzmana Sor

Ürünlerimiz hakkında daha detaylı bilgi almak için uzmanlarımızla iletişime geçebilirsiniz!