Evrensel uygulamalar için viskozite ölçümü!
Standartlara uygun, esnek, web tabanlı!
ICC 126/1, AACC 22-10 ve ISO 7973 standartlara uygun olarak, buğday, çavdar ve pirinç ununda jelleşme özellikleri ve alfa amilaz enzim aktivitesi tespitinde kullanılır.
Brabender Ekstensograf-E bir hamurun esneme direncini ve elastikiyetini ölçer. Bunu yaparak, en iyi pişirme sonuçlarını elde etmek için reolojik optimumu oluşturabilirsiniz.
CC 115/1, AACC 54-21 ve ISO 5530-1 numaralı standartlara uygun olarak unun su kaldırma kapasitesinin, gelişme zamanının, stabilitesinin, yumuşama derecesinin ve Farinograf kalite sayısının tespitinde kullanılır.
Brabender Glutograf E
Hızlı bir prosedürde, Brabender GlutoPeak, bütün tahıl, un, hayati gluten ve fırın karışımlarının gluten kalitesini ölçer. Sonuçlar, çeşitli amaçlar için uygunluğa dair kanıt sağlar.
Mikrovisko amilograf, viskograf ve amilograf cihazlarının özelliklerinin bir arada toplandığı, daha az numune miktarları ile çalışabilen bir cihazdır.
Viscograph-E, nişastaların ve her çeşit değiştirilmiş nişastanın jelatinleşme davranışının ayrıntılı reolojik özellikleri hakkında geniş bir profil elde etmenizi sağlar.