Teklif Listesi
Teklif listenizde 0 ürün mevcut
Glutograf E Brabender

Brabender Glutograph-E, kesme kuvveti (shear) kullanarak numunenin viskoelastik özelliklerini belirlemenizi sağlar. Böylelikle, yaş ve kuru gluten ve hamur kalitesi doğru bir şekilde değerlendirilebilir.  

GlutoPeak Un Kalitesini Hızılıca Belirleyin Brabender

Hızlı bir prosedürde, Brabender GlutoPeak, bütün tahıl, un, hayati gluten ve fırın karışımlarının gluten kalitesini ölçer. Sonuçlar, çeşitli amaçlar için uygunluğa dair kanıt sağlar. GlutoPeak kullanılarak yapılan analiz, gelen mal departmanlarındaki tanelerin kalitesini belirlemek için hızlı bir yöntem olarak tasarlanmıştır. Cihaz sabit bir hızda çalışır ve bir ölçümü gerçekleştirmek sadece 1 ile 10 dakika sürer. Saatte en az 10 test yapmanıza olanak sağlar. Prosedür otomatiktir ve yalnızca küçük numune miktarları kullanarak malzeme tasarufu yapmanızı sağlar.

MikroVisko-Amilograf Brabender

Mikrovisko amilograf, viskograf ve amilograf cihazlarının özelliklerinin bir arada toplandığı, daha az numune miktarları ile çalışabilen bir cihazdır. Hem nişasta hemde un numuneleri için uygundur. Analiz zamanı daha kısadır. Isıtma ve soğutma hızı 10OC/dakikaya kadar ayarlanabilir.

Viscograph-E Nişastalıların Jelatinleşmesini Sınıflandırın Brabender

Viscograph-E, doğal nişasta ve yapay nişastayı içeren ürünlerin viskozitesinin sıcaklık bazlı ve zamana dayalı ölçümü için dünya çapında standart bir cihaz olmuştur. Viscograph-E cihazını kullanarak numunenizin incelenmesi, nişastanın sadece jelatinleşmesinin ötesinde test edilen numunenin ayrıntılı reolojik özellikleri hakkında geniş bir profil elde etmenizi sağlar. Viscograph-E ile jelatinleşme noktası, maksimum jelatinleşme noktası, jelatinleşme sıcaklığı, ısıtma ve soğutma fazlarının başlangıcındaki vizkozite değerleri saptanabilir. Otomatik programlama ve kapsamlı yapılandırma seçenekleri sayesinde testleriniz kolay ve rahat bir şekilde gerçekleştirilir. İstediğiniz kadar farklı sıcaklık, zaman ve hız programları ile analiz profilleri oluşturabilirsiniz. Ölçüm probu numuneye doğrudan yerleştirilir ve bu da yapılan analizlerin en yüksek derecede ölçüm doğruluğunu ve tekrarlanabilirliğini garanti eder.