Viscograph-E sektörlerde kullanılabilir?
Fırıncılık Ürünleri
- Un Sanayi
- Yem
- Şekerleme / atıştırmalıklar
- Makarna
- Tahıl yetiştiricileri
- Tahıl tüccarları
- Nişasta
Viscograph-E ile hangi testleri yapılabilir?
- Viskoelastik özellikler
- Enzim aktivitesi
- Filizlenme
- Nişasta kalitesi
- Nişasta özellikleri
- Pişirme davranışı
Numunenizin reolojik özellikleri hakkında - kalın veya ince kaynama, farklı koyulaştırma kapasiteleri, jelleşme, yüksek veya düşük sıcak ve soğuk viskozite, kararlılık gibi güvenilir ve tekrarlanabilir veriler elde edin.
Aşağıdaki parametreler ölçülebilir:
- Jelatinleşmenin başlangıcı
- Maksimum gelatinizasyon
- Jelatinleşme sıcaklığı
- Tutma esnasında viskozite
- Soğutmanın sonunda viskozite