REAKTİF HAZNESİ Istiflenebilir Reaktif Hazneleri Integra

Minimum Ölü Hacim İçin İstiflenebilir Reaktif Hazneleri! Ek parçayı atarak ve tabanı koruyarak, paradan tasarruf etmenizi ve yerden tasarruf etmenizi sağlar! Reaktif hazneleri, pipetleme uygulamaları sırasında reaktifin geçici olarak depolanması için birçok laboratuvar tarafından kullanılır. Ancak, birçok haznede çürük oluklar, okunması zor olan veya hacimli ambalajlar nedeniyle çok fazla depolama alanı gerektiren dereceler vardır.

EVOLVE Manuel Pipet Integra

Bileklerinizi burkmak yerine göz açıp kapayana kadar pipet hacminizi ayarlayın! Geleneksel pipetler, hacim ayarlamak için dönen bir piston kullanır. Bu yaklaşım, özellikle düşük hacimlerden yüksek hacimlere geçiş yaparken, pipetleme işlemini oldukça meşakkatli bir hale getirir. Bunun üstesinden gelmek için, Integra EVOLVE manuel pipetlerde, hacimlerin hızlı ayarlanmasını sağlayan üç kadranlı bir tasarım vardır. Bu yenilikçi yaklaşım yinelenen stres yaralanmalarını ve hacim ayarlama süresini yaklaşık 10 kat azaltır.

VIAFLO ASSIST Otomotik Pipetleme Platformu Integra

En iyi sonuçlar – eşsiz ergonomi! Pipetlemenin ergonomisini ve tekrarlanabilirliğini geliştirmek için pipet tasarımı ve iyi pipetleme uygulamaları her zaman odak noktasında olmuştur. INTEGRA, VIAFLO ASSIST’in tasarımı için bu kritik faktörleri göz önünde tuttu, ancak çok kanallı pipetleri otomatik hale getirerek bir adım daha ileri gitti. Otomatik pipetlemeyi başlatmak için ASSIST’e bir VIAFLO elektronik pipet takmanız yeterlidir. Bu, seri seyreltmeler, plaka doldurma ve reaktif ilavesi gibi uzun süreli pipetleme protokollerinin tekrarlanabilirliğini arttırırken tekrarlayan zorlanma yaralanmalarını (RSI) önler.