blank
25 Mar 2021

Gıda ve yem numuneleri için yağ tayininde daha yüksek üretkenlik nasıl elde edilir?

Gıda ve yem matrislerindeki yağ tayini, etiketleme süreci ve kalite kontrol testlerinin bir parçası olduğundan, farklı test ve kalite kontrol laboratuvarları için rutin bir analizdir. Günümüzde gıda ve yemlerde yağ tayini, hala eski ve zaman alan teknolojileri kullanan matrise bağımlı metotlara dayanmaktadır. Milestone Laboratuvarı’ndan canlı yayınlanacak olan bu web semineri, laboratuvar iş akışını basitleştiren ve üretkenliği artıran yağ tayinine yeni bir yaklaşım sunuyor. Laboratuvarınızın nasıl değer kazanabileceğini ve bu yaklaşımı uygulayanların elde ettiği faydaları öğrenin.

Yağ tayini
Yağ tayini: Geleneksel metot vs Mikrodalga metodu

Farklı gıda matrisleri için tek bir yöntem
Süt ve süt ürünleri, et, unlu mamuller ve çikolata gibi farklı türdeki tüm gıda ve çok çeşitli yem numuneleri için tek bir metot. Bu yaklaşım aynı zamanda daha kolay bir akreditasyon prosedürü sağlar.

Tam yağ tayini
Toplam Yağ, Ham Yağ, Yağ Asiti Metil Esterleri (FAME) tayini

Örnek Vaka İncelemesi
Eurofins Scientific’in üretkenliğini nasıl arttırdığını keşfedin.