Kalite Kontrol Sistemleri

 

Amlyograph E

Numunelerin Enzimlerini Ölçün

ICC 126/1, AACC 22-10 ve ISO 7973 standartlara uygun olarak, buğday, çavdar ve pirinç ununda jelleşme özellikleri ve alfa amilaz enzim aktivitesi tespitinde kullanılır.

İncele

Extensograf-E

Brabender Extensograf-E bir hamurun esneme direncini ve elastikiyetini ölçer. Bunu yaparak, en iyi pişirme sonuçlarını elde etmek için reolojik optimumu oluşturabilirsiniz.

İncele

Farinograf E

CC 115/1, AACC 54-21 ve ISO 5530-1 numaralı standartlara uygun olarak unun su kaldırma kapasitesinin, gelişme zamanının, stabilitesinin, yumuşama derecesinin ve Farinograf kalite sayısının tespitinde kullanılır.

İncele

Glutograf E

Brabender Glutograf E

  • Yaş ve kuru gluten kalitesi tayininde kullanılan bir cihazdır.
  • Glutograf cihazı ile yıkanmış yaş gluten ve su ile karıştırılmış kuru gluten için uzayabilirlik ve elastikiyet özelliklerinin tespitinde kullanılır.
  • Noodle yapımına uygun un kalitesinin tespitinde fayda sağlar.
  • Un ve kuru gluten üzerindeki kurutma ve ısıl işlem hasarlarının tespitinde de kullanılmaktadır.

İncele

GlutoPeak

Un kalitesini hızılıca belirleyin

Hızlı bir prosedürde, Brabender GlutoPeak, bütün tahıl, un, hayati gluten ve fırın karışımlarının gluten kalitesini ölçer. Sonuçlar, çeşitli amaçlar için uygunluğa dair kanıt sağlar.
 

İncele

MikroVisko-Amilograf

Mikrovisko amilograf, viskograf ve amilograf cihazlarının özelliklerinin bir arada toplandığı, daha az numune miktarları ile çalışabilen bir cihazdır.

İncele

Viscograph-E

Nişastalıların Jelatinleşmesini sınıflandırın

Viscograph-E, nişastaların ve her çeşit değiştirilmiş nişastanın jelatinleşme davranışının ayrıntılı reolojik özellikleri hakkında geniş bir profil elde etmenizi sağlar.

İncele

YENİ - Farinograf AT

Brabender Yeni Farinograf AT

İncele