EVOLVE Manuel Pipet Integra

Bileklerinizi burkmak yerine göz açıp kapayana kadar pipet hacminizi ayarlayın! Geleneksel pipetler, hacim ayarlamak için dönen bir piston kullanır. Bu yaklaşım, özellikle düşük hacimlerden yüksek hacimlere geçiş yaparken, pipetleme işlemini oldukça meşakkatli bir hale getirir. Bunun üstesinden gelmek için, Integra EVOLVE manuel pipetlerde, hacimlerin hızlı ayarlanmasını sağlayan üç kadranlı bir tasarım vardır. Bu yenilikçi yaklaşım yinelenen stres yaralanmalarını ve hacim ayarlama süresini yaklaşık 10 kat azaltır.

VOYAGER Aralıkları Ayarlanabilir Elektronik Pipet Integra

VOYAGER II pipeti kullanarak pipetleme zamanından tasarruf edin! Geçmişte, bilim insanları farklı formatlardaki laboratuvar gereçleri arasında numune transfer ederken tek kanallı pipetler kullanıyorlardı. Bu tekli transferler jel yüklemesi, tüpten plakaya transferler veya 96 kuyucuktan 384 kuyucuklu plaka yeniden biçimlendirmesi gibi zaman alan ve hataya açık görevlerdir. VOYAGER çok kanallı pipetler özellikle bu soruna çözüm bulmak için tasarlanmıştır. Piyasadaki ilk ve tek otomatik aralıkları ayarlanabilir elektronik pipettir. Bir VOYAGER kullanarak göz açıp kapayıncaya kadar birden fazla numuneyi aynı anda transfer edebilirsiniz. VOYAGER ayrıca transfer adımlarını azaltarak tekrarlayan gerilme yaralanmalarını (RSI) ve pipetleme hatalarını önlemenize yardımcı olur.

VIAFLO ASSIST PLUS Pipetleme Robotu Integra

Sizi rutin pipetlemeden kurtarır ve mükemmel sonuçlar verir! Çok kanallı pipetler, günümüzün laboratuvarlarındaki verimi artırmaktadır. Bununla birlikte, uzun süreli manuel pipetleme zaman alır ve  tekrarlayan zorlanma yaralanmalarına (RSI) yol açabilir. Ayrıca, sürekli azalan numune boyutları, hata olmadan pipetlemeyi gittikçe zorlaştırmaktadır. INTEGRA, uygun bir maliyetle rutin pipetleme görevlerini kolaylaştırmak için ASSIST PLUS pipetleme robotunu geliştirdi. INTEGRA elektronik çok kanallı pipetleri kullanarak sistem pipetleme görevlerini otomatikleştirir, fiziksel zorlamayı ortadan kaldırır ve üstün tekrarlanabilirlik ve hatasız pipetleme sağlar.