GRIPTIPS Pipet Uçları Integra

Günlük kullandığınız pipet uçlarınız zaman zaman sızdıyor, düşüyor veya gevşemiyor mu? Bu laboratuvarlarda evrensel pipet uçlarının kullanılmasından kaynaklanan yaygın bir sorundur. Evrensel pipet uçlarının sıkıca yerleştirileblmesi için, uçların kenarını genişleten çekiçleme hareketi yapılması gerekir. Bu durum pipetlerde sızıntı yapabilir, hizalanma sorunları oluşturabilir ve hatta uçların tamamen düşmesine bile neden olabilir! Bu nedenle INTEGRA pipetleri GripTip pipet uçlarıyla birlikte tasarlamıştır. GripTips pipet uçları bağlantı parçalarına zahmetsizce kenetlenir ve kolayca çıkartılır. Bu tasarım sayesinde pipet uçları mükemmel bir şekilde hizalanır. Böylece pipet ipuçlarınızı çekiçlemek zorunda kalmazsınız veya düşen pipet uçları sizi endişelendirmez!

VIAFLO 96 / 384 Otomatik Pipetleme Robotu Integra

Büyük otomasyona yatırım yapmadan pipetleme hacminizi ve tekrarlanabilirliğinizi artırın Daha önce mikroplakaların yüksek verim ile pipetlenmesi ancak otomatik robotlarına yatırım yaparak mümkün olmuştur. Bu robotlar hem pahalı hemde kullanıcılar için eğitim gerektiran, karmaşık bir programlamaya sahiptir. VIAFLO 96/384 kanallı pipetleme robotu ile INTEGRA, üretkenliğinizi artıran uygun fiyatlı, kompakt ve kullanımı kolay bir robot tasarladı. Benzersiz çalışma konsepti, VIAFLO 96/384’ü, herhangi bir geleneksel pipet gibi kolay kullanımlı hale getirmektedir.

VOYAGER Aralıkları Ayarlanabilir Elektronik Pipet Integra

VOYAGER II pipeti kullanarak pipetleme zamanından tasarruf edin! Geçmişte, bilim insanları farklı formatlardaki laboratuvar gereçleri arasında numune transfer ederken tek kanallı pipetler kullanıyorlardı. Bu tekli transferler jel yüklemesi, tüpten plakaya transferler veya 96 kuyucuktan 384 kuyucuklu plaka yeniden biçimlendirmesi gibi zaman alan ve hataya açık görevlerdir. VOYAGER çok kanallı pipetler özellikle bu soruna çözüm bulmak için tasarlanmıştır. Piyasadaki ilk ve tek otomatik aralıkları ayarlanabilir elektronik pipettir. Bir VOYAGER kullanarak göz açıp kapayıncaya kadar birden fazla numuneyi aynı anda transfer edebilirsiniz. VOYAGER ayrıca transfer adımlarını azaltarak tekrarlayan gerilme yaralanmalarını (RSI) ve pipetleme hatalarını önlemenize yardımcı olur.

VIAFLO ASSIST PLUS Pipetleme Robotu Integra

Sizi rutin pipetlemeden kurtarır ve mükemmel sonuçlar verir! Çok kanallı pipetler, günümüzün laboratuvarlarındaki verimi artırmaktadır. Bununla birlikte, uzun süreli manuel pipetleme zaman alır ve  tekrarlayan zorlanma yaralanmalarına (RSI) yol açabilir. Ayrıca, sürekli azalan numune boyutları, hata olmadan pipetlemeyi gittikçe zorlaştırmaktadır. INTEGRA, uygun bir maliyetle rutin pipetleme görevlerini kolaylaştırmak için ASSIST PLUS pipetleme robotunu geliştirdi. INTEGRA elektronik çok kanallı pipetleri kullanarak sistem pipetleme görevlerini otomatikleştirir, fiziksel zorlamayı ortadan kaldırır ve üstün tekrarlanabilirlik ve hatasız pipetleme sağlar.